500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Bambu Çubuklu Oda Kokusu

Bambu Çubuklu Oda Kokusu

Bambu Çubukları, ısı veya alev kullanmadan herhangi bir odaya sürekli koku katmanın popüler ve pratik bir yoludur. Ayrıca, Bambu Çubukları basit bir fitil sistemi kullanarak koku vermektedir: koku yağı, kamışlardan veya çubuklardan sızarak kokuyu havaya yayar.Bambu çubukları yağların hareketini engelleyen ve kokuyu emmede etkisiz olan düğümlere sahiptir. Yüksek kaliteli Bambu Çubuklarımız, kamışın tüm uzunluğu boyunca uzanan ve yağı en üste kadar emen “kanallar” içerir. Koku, alev, ısı veya elektrik kullanmadan buharlaşma yoluyla doğal olarak havaya yayılır.

Bambu çubuğu; bambu ağacından elde edilmektedir. Bambu ağacının en büyük özelliği kökündeki koku veya benzeri sıvıyı alana yaymaktır. En çok Hindistan ülkesinde bulunan bu ağacın; nesli gittikçe tükenmektedir. Ülkemizde bambu çubuğu yerine farklı sahte çubuklar ile ürünler de satılmaktadır.

Bambu çubuğunun orijinal olup olmadığını anlamak oldukça basit bir yöntemdir. 3 adım ile bambu çubuğunun hakiki olup olmadığını anlayabilirsiniz.

  • Bambu çubuğunu çubuklu oda kokusu içerisine koyunuz.
  • 1 hafta beklettikten sonra çubukları ters çevirip tekrar şişe içerisine yerleştiriniz.
  • Eğer 1 hafta sonra ters çevrilen çubuk kısmı renk değiştirdiyse, bambu çubukları sahte değildir.

Bambu çubuklarının orijinal olması kokunun çubuk içerisine yerleşmesi demektir. Bu sebeple kokunun renginin de çubuk içerisine geçmesi gerekmektedir. Piyasada bulunan birçok çubuk; tahta veya benzeri ahşap ürünlerden elde edilmektedir. Bambu Çubuklu Oda Kokusunun sahte olması ise kokunun alana yayılmaması demektir.

Bambu Çubuklu Oda Kokusu size mum veya tütsüden daha tutarlı bir koku verir (yalnızca yakıldığında koku verir), endişesiz ve sorunsuz bir şekilde. Bir Bambu Çubuğu, kamışların ve koku yağının ömrü boyunca koku salmaya devam edecektir. Açılacak, yakılacak, takılacak, patlatılacak veya püskürtülecek hiçbir parça yoktur ve güvenlik faktörü yenilmez. Potansiyel olarak hasara neden olacak bir alev veya ısı yoktur bu, mumlara güvenli bir alternatiftir. Temizlenecek balmumu, kurum veya kül bulunmamaktadır. Alerjisi, astımı veya diğer solunum rahatsızlıkları olanlar için reaksiyonları tetikleyecek duman yoktur.

Bambu Çubuklu Oda Kokusunun kokusu 2 ay sürebilir. Kullanılan çubuk sayısını değiştirerek veya şişede çevirerek, bir seferde ne kadar koku çıkacağını ayarlayabilir ve odayı daha güçlü bir koku ile kolayca tazeleyebilirsiniz. Bambu Çubukları ile duyularınızı zorlamadan bir odayı en sevdiğiniz kokuyla doldurmanın kolay ve harika bir yoludur.

Onun sayesinde hassas tatlı bitkisel kokusu, “Bambu” koku hemen doğayı, büyük açık havada, refahını çağrıştırıyor. Yatak odasında, ofiste veya banyoda sakin ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratacaktır.

Şık tasarımı ile dekoratif bir koku arıyorsanız, Bambu çubuklu oda kokusu tam size göre. Şık tasarımı ve Bambu Çubuklarıyla yaşam alanlarında harika kokuların keyfini sürerken dekorasyonunuza renk katar. Bambu Çubuklu oda kokusunu özel günlerinizde de sevdiklerinize hediye ederek mutluluklarını paylaşabilirsiniz. Bu muhteşem doğal kokuların farkını yaşayın ve yaşatın.

Alanınıza güvenli, tutarlı, sorunsuz aromaterapi getirmek için harika kokular ve çok uygun fiyat seçenekleri ile Bambu Çubuklarının bulunduğu koleksiyonumuza bir göz atın.