500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Koku Makineleri E-101 ve E102

Koku Makineleri E-101 ve E102

Koku Makineleri

Koku duyunuz, diğer tüm duyulardan daha fazla, duygular ve anılar için anında tetikleyicidir. Bunun nedeni, koku alma duyunuzun, sağ beynin duygu ve duygu merkezi olan limbik sisteme doğrudan bağlı olmasıdır. Diğer tüm duyular önce sol beynin yorumlayıcı merkezi aracılığıyla işlenir. Yani gördüğümüz veya duyduğumuz şeyleri işlemek zorunda kalırken, kokladıklarımız hemen kayıt altına alınır. İşte bunun için hepimiz evimizin, çalıştığımız ortamın yanı bulunduğumuz alanların güzel kokmasını isteriz.

Sadece birkaç yıl önce kokulandırma seçeneklerimiz sınırlıydı: kokulu karton şeritler ve jellerden oluşan plastik kaplar, spreyler ve temizlik ürünleri. Ancak artık Koku Makineleri ile hem daha temiz bir ortama hem de uzun süre çok güzel kokulara maruz kalabiliyoruz.

Koku Makinesi E-101 VE 102, sentetik yağları atomize eder, onları havadan hafif moleküllere dönüştürür ve sadece küçük bir alana değil, tüm alana dağıtır.

İstediğiniz her ortamda çok büyük salonlar olsun, iş yerleriniz olsun ya da eviniz için bu estetik dostu Koku Makinesi, tahsis edilen alanı doldurmak için doğru miktarda aromayı dağıtmak üzere tasarlanmıştır.

Binlerce farklı koku veya koku kombinasyonu arasından seçim yapabilir ve istediğiniz alanı kendi belirlediğiniz koku ile misafirlerinizi muhteşem kokularla ağırlayabilirsiniz.

Koku Makinelerinin E-101 VE 102, sunduğu avantaj:

  1. Koku Makinelerinin E-101 VE 102, sağladığı kapsama alanı sayesinde koku, yoğun bir konumdan ziyade bir alana eşit olarak dağılır. Bu özellik, kokunun bir alan boyunca tutarlı, etkili olmasını sağlar ve zamanın %100’ünde mükemmel kapsama alanı sağlamaktadır.
  2. Koku Makinelerinin E-101 VE 102, geleneksel yöntemlerden daha verimlidir. Büyük bir alanı kaplayabilirler ve hatta klima sistemlerine kurularak kokunun hava sistemleri aracılığıyla dağılmasını sağlarlar.
  3. Koku Makinelerinin E-101 VE 102, yağların mikroskobik moleküller içinde dağılmasını sağlayarak yağlara karşı olumsuz alerjik reaksiyon riskini büyük ölçüde azaltır.
  4. Konvansiyonel kokulandırma yöntemleri yoğun emek gerektirir ve bir personelin koku dağıtıcısını günde birkaç kez değiştirmesini, havaya aerosol püskürtmesini veya çamaşır suyu ürünleriyle paspaslamasını gerektirir.

Koku Makinelerini E-101 VE 102, yeniden doldurmak için, dağıtıcıya yeni bir şişe aroma yağı vidalamanız yeterlidir. Bunun dışında, otomatik bir zamanlayıcıda. Ve kokuyu hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Koku Makinesi E-101 VE 102, sıvı kokuyu ince, kuru bir sise dönüştüren ve onu doğrudan ortamınıza bırakan gelişmiş difüzyon teknolojisine sahiptir. Duvara Monte veya Yerde durana bağlanabilir.

Ayarlanabilir koku çıkışı ve programlama çalışma süreşeri ile, küçük bir çaba ile her büyüklükteki alanın harika kokmasını sağlayabilirsiniz.

Otomatik Koku Makineleri E-101 VE 102, her gün ayrı ayrı programlanmış ve günde birden fazla açma/kapama periyodu ile tam programlanabilirlik özelliğine sahiptir. Bu, koku seviyelerinin tam olarak ayarlanabileceği ve makinenin hafta sonları ve gece boyunca kapatılabileceği anlamına gelir.