500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Sensörlü El Dezenfektanı Cihazı

Sensörlü El Dezenfektanı Cihazı

Sensörlü El Dezenfektanı Cihazı

Koronavirüs, insanların kalabalık yerlerden kaçınmasına neden oldu. Bu nedenle bir temassız Sensörlü El Dezenfektanı Cihazı, örneğin bir havaalanı, metro istasyonu veya tren istasyonu, resepsiyon, kabul odası pratisyen hekimi, bekleme odası hastanesi, spor salonları, eğitim, ofisler, ticaret ve eğlence sektörü, tıp merkezleri, laboratuvarlar, gıda endüstrisi için idealdir. En büyük avantajı, yukarıda bahsedilen odalara elleri temiz, dezenfekte edilmiş kişilerin girmesidir. Bu, koronavirüsün daha fazla yayılma riskini en aza indirir.

Sensörlü El Dezenfektanı Cihazının en büyük gücü, kolaylığı ve hijyenidir. Otomatik el algılaması sayesinde, el jeli veya alkol dağıtıcısı yalnızca ellerinizi altına koyduğunuzda dezenfektan verir. Dezenfeksiyon kolonunun bakımı da kolaydır. Dezenfektanı doldurmak için rezervuarın açılması kolaydır. Dezenfeksiyon dağıtıcısının üzerinde ayrıca hijyen talimatlarını yerleştirmek için yer bulacaksınız.

Sensörlü El Dezenfektanı Cihazı ile ziyaretçilerinizin ve çalışanlarınızın el hijyenini garanti edersiniz. Ve bu, koronavirüsün yayılmasını önlemek için çok önemlidir. Ama tek avantajı bu değil. Ziyaretçiler ve çalışanlar, imajınızı ve müşteri memnuniyetini olumlu yönde etkilemekte ve Sensörlü El Dezenfektanı Cihazını çok takdir etmektedirler.

Sensörlü El Dezenfektan Cihazı el hijyeninizi sorunsuz bir şekilde halletmekte. Bu tam otomatik, dokunmasız çalışmayı içerir, tek yapmanız gereken ellerinizi sensör alanının altına almaktır. Sadece doğru miktarda dezenfektan püskürtmekle kalmaz, aynı zamanda 3 saniye içinde bir sonraki kullanıcı için hazır hale getirir. Duvara monte edilebilir ve doğrudan güneş ışığında bile hem iç hem de dış mekanlarda çalışabilir. Çıkarılabilir ve şeffaf dezenfektan tankı, kolay temizlik ve yeniden doldurma anlamına gelmektedir.

Uygun bir bütçe karşılığında pek çok insana sağlıklı dezenfeksiyon getirebiliriz.

En belirgin özellikleri:

  • İstediğiniz stili seçebilirsiniz; Sprey, köpük, damla.
  • Duvara monte etmek mi yoksa deliksiz kurum araçları mı, istediğiniz bir şekilde çok kolay kurulur.
  • Temassız dezenfekte edebilmeniz için otomatik algılama fonksiyonu.
  • Ürünün başkaları tarafından açılmasını önlemek için emniyet kilidi ile donatılmıştır.
  • İki güç kaynağı modu bulunur, şarj cihazı veya pil şeklinde.

Dünya Sağlık Örgütü, enfeksiyonları önlemek için en etkili önlem olarak el hijyenini önermektedir. Bu nedenle de işletmeleriniz de Sensörlü El Dezenfektan Cihazı ile ortak alanlarda uygun el hijyeni için artan talepleri karşılayın.