500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Sensörlü Köpük Sabun Aparatı

Sensörlü Köpük Sabun Aparatı

Covid 19 hastalığı ile ilgili son küresel olaylar, günlük hijyenimiz hakkında daha fazla endişelenmemize neden oluyor. Kendimizi ve çevremizdekileri korumak için bariyer jestleri uygulamak istiyoruz. Gerçekten de ellerinizi yıkamak bakterileri uzak tutmanın en güvenli yoludur. Ellerimizi sabun ve sıcak suyla 20 saniye yıkamak hala ellerimizde ve hatta bazen tırnak altı gibi zor alanlarda oluşan kötü bakterileri temizlemenin en etkili yoludur.

El yıkamayı pratik ve rahat hale getiren sensörlü köpük sabun aparatı, temas etmeyen ihtiyaç duyulan köpüğün ele alınmasını sağlar. Kaliteli ve dayanıklı sensör yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanılabilecek aparat, temassız olması sayesinde hijyeniktir. 1000 ml kapasiteye sahip olan aparatın bir kere doldurulması, yaklaşık 1 ay boyunca müdahale gerektirmeden kullanım sunar. Her bir sıkışta, 2 ile 6 ml’lik bir köpük sıkan sabun aparatında diğer ürünlerde olduğu gibi damlama yaşanmaz. Sızıntı engelleme özelliği sayesinde ek bir temizlik gerektirmeyen sensörlü köpük sabun aparatı, pilli olması sayesinde de şarj gibi ek gereksinimlere ihtiyaç duymadan kesintisiz bir şekilde çalışmaktadır. Sensörlü Köpük Sabun Aparatı evlerde, okullarda ve yoğunluğun fazla olduğu her yerde kullanıma uygundur.

Herkes evde bir parça sabun paylaştığında veya işyerinde sabunluk sapına dokunmak zorunda kaldığında çapraz bulaşma riski artmakta. Sensörlü Köpük Sabun Aparatı, tam bir yıkama sağlamak için doğru miktarda köpük veya sıvı sabun veren temassız çalışma ile bu sorunu çözmekte.

Bu Sensörlü Köpük Sabun Aparatları, herkesi el yıkamayı bir öncelik haline getirmeye teşvik eder ve yadsınamaz bir eğlence faktörü olduğu için, çocuklarınızı düzenli el yıkamacıları haline getirebilirler. O yüzden Birtane Sensörlü Köpük Sabun Aparatı alın tasarım ve kullanımı çok kolaydır.

Unutmayın Ellerinizi yıkamak bakteri, virüs ve mikropların yayılmasını önlemeye yardımcı olur. Yeni teknolojilerin yükselişi, otomatik sabunlukların geliştirilmesini ve el yıkamada kalıp sabun kullanımını ortadan kaldırmayı mümkün kılmıştır.

Sensörlü Köpük Sabun Aparatı, belirli bir miktarda sabun dağıtmak için bir hareket sensörü kullanan çok yönlü bir cihazdır. Mutfağınızda, banyonuzda veya çamaşır odanızda kullanabilirsiniz.

Sensörlü Köpük Sabun Aparatı ile daha temiz bir tuvaleti ve en iyi el yıkama uygulamalarını teşvik edin. Pil gücü hızlı kurulum sağlar. Paslanmaz çelik dispenser, kolay bakım, dayanıklılık ve eller serbest çalışmanın gerekli olduğu yüksek kullanımlı ticari tuvaletler için idealdir.

El yıkamayı çok daha rahat ve hijyenik hale getiren yenilikçi bir Sensörlü Köpük Sabun Aparatı, Eller yakına hareket ettiğinde sabunu kolayca dağıtır, temas gerekmez, böylece dağıtıcı temiz kalır ve parmak izi bırakmaz. Hassas kızılötesi hareket sensörlü tam otomatik temassız sabunluk, elinizi sensör alanının altına koyarak, kızılötesi sensör elinizi hemen algılar. Sızıntıyı engelleme özelliği bulunur ve dört ayrı pil ile çalışır. Ayrıca değiştirabilir pompalar sayesinde Köpük ve Sabun Dispenseri olarak da kullanılabilmektedir.

Hijyen, evinizde de, işletmenizde veya kuruluşunuzda da bir öncelik haline gelir her zaman. O halde geniş ürün yelpazemiz ile her çalışma ortamı ve uygulama için doğru modeli bizimle bulabilirsiniz.

Size en iyi yeni ürünleri sunuyoruz, İşlevsellikleri, verimlilikleri ve yenilikçi tasarımları ile öne çıkan çok çeşitli kaliteli ürünleri keşfedin.

Mevcut ürün yelpazemizi keşfedin ve sabunluğunuzu doğrudan çevrimiçi olarak sipariş edin.