500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
500 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
Sensörlü Sıvı Sabunluk

Sensörlü Sıvı Sabunluk

El hijyeni hala evde veya iş yerinde çok önemlidir. Tuvalete gittikten sonra, yemek yemeden önce vb. sabun ve su ile el yıkama rutindir. Ancak bu eylem, koronavirüs pandemisinin bu döneminde daha da sık olmalıdır. Katı sabun ve manuel dispenser hala alakalı olsa da, profesyonel ortamda Sensörlü Sıvı Sabunluk daha fazla talep görmektedir.

Sensörlü Sıvı Sabunluk nedir?

Adından da anlaşılacağı gibi, bu hijyen ürünü sabunu otomatik olarak dağıtmak için kullanılır. Otomatik model, bir düğmeye veya pompaya basmadan onu almanızı sağlar. Bunu yapmak için otomatik sabunluk şunlarla donatılmıştır:

  • Bir emzik,
  • Bir temel boru
  • Bir hareket dedektörü
  • Piller veya bir elektrik prizi

Bu nedenle, bu tip sabunluk aşağı yukarı otomatik el kurutma makineleri gibi çalışır. Bu etkinleştirmek için Hareketinizi algılar.

Otomatik sabunluk: nereden alınır?

Sizin için çok çeşitli Sensörlü Sıvı Sabunluklar sunmaktayız. Çeşitli modeller bulabilirsiniz. İşletmeler için çok sayıda ürün sayesinde büyük talep görmektedir.

Neden profesyonel bir ortamda Sensörlü Sıvı Sabunluklar satın almalısınız?

Bir şirket içinde daha fazla miktarda hijyen ve el temizleme ürünlerine (sabun, hidroalkolik jel vb.) ihtiyacınız vardır. Ve bu ihtiyaç duyulan miktar, koronavirüs pandemisi ile daha da artmıştır.

İlk olarak, otomatik bir sabunluk takmak, profesyonellerin COVID-19’un yayılmasıyla etkili bir şekilde savaşmasına olanak tanır. Gerçekten de, bu ekipman sayesinde, çalışanların köpük veya sıvı sabun almak için artık bir pompaya veya basma düğmesine dokunmaları gerekmiyor. Ve bu temas eksikliği, virüsün yayılmasına karşı mücadelede kilit rol oynamakta.

Ardından Sensörlü Sabunluk hidroalkolik jeli şirketinizde de içerebilir. Sıvı veya köpük sabunla sınırlı değildir. Böylece size en uygun hijyenik çözümü seçmekte özgürsünüz.

Bu alternatif, ayrıca fiyat olarak da daha uygundur. Gerçekten de, Sensörlü Sabunluklar, büyük miktarda hidroalkolik jele sahip olmanızı sağlar. Ve ikincisinin maliyeti, küçük miktarlardaki çözümlerden çok daha düşüktür.

Sensörlü Sabunluk kullanmak, işyerinde ellerinizi sabun ve su veya hidroalkolik jel ile yıkamak için plastik bir şişe kullanmamanızı da sağlamaktadır.

Sensörlü Sıvı Sabunluk nasıl seçilir?

Doğru Sensörlü Sıvı Sabunluk seçimi için aşağıdaki kriterleri göz önünde bulundurabilirsiniz:

  • Tipi dağıtıcı sabitleme (dahili duvara monte edilmiş, klasik, vb.)
  • Hazne hacmine dikkat edebilirsiniz,
  • Ürünün bakım kolaylığı,
  • Hareket algılama sistemi, kızılötesi ışın bir insan hareketinin tespit edilmesi en etkili olmaktadır.
  • Malzeme Önem taşımaktadır, plastik, paslanmaz çelik, cam, vs. ürünlerden mi yapıldığına dikkat edin.
  • Ve güç kaynağı, önemlidir.

Bu otomatik Sensörlü Sıvı Sabunluk çevre dostu olan, El sabunu, şampuan ve duş jeli gibi her türlü sıvı için çok uygundur. Çocuklar ve mutfak, banyo, tuvalet, hastane, otel, her ortam için mükkemmeldir. Size her türlü teknik desteği sunuyoruz.